Op de community zijn ook interessegroepen te vinden, waarbij u zich kunt aansluiten en indien u dit wenst weer af kunt melden.

Binnen deze groepen worden bepaalde thema's behandeld en willen we krachten bundelen om bestaande situaties te veranderen.

Er zijn open groepen, waar u in en uit kunt gaan, maar er zijn ook gesloten groepen, waarvoor u zich kunt aanmelden of voor kan worden uitgenodigd.

Met deze website willen we de verbindingen tussen de mensen korter maken en mensen met dezelfde thema's bij elkaar brengen.

Momenteel hebben we de groepen:

  • CJIB - met deze groep willen we de onterecht (alle) geïnde boetes via een gerechtelijke procedure terugvorderen.
  • Politiek asielaanvraag voor IJsland
  • Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming

Deze groepen zullen in de toekomst nog worden uitgebreid, al naar gelang de behoeftes.

In de Community is voor elke provincie binnen het geografisch gebied van Nederland en Vlaanderen een groep aangemaakt.

Als u zich heeft ingeschreven en uw inschrijving per mail heeft bevestigd, dan kunt u zich aanmelden in de Community. Meldt u vervolgens aan bij de provincie waar u verblijft en mogelijk de provincies om u heen. Hierdoor kunt u in contact komen met mensen uit uw vertrouwde omgeving.

De site van het Volkstribunaal is verhuisd naar:

http://volkstribunaal.net

daar kunt u terecht voor de actuele informatie betreffende het Volkstribunaal.

 

http://vrije-mens.org

op deze site vindt u informatie over misstanden binnen de wetgevende macht.

 

https://social.vrije-mens.org

dit is onze Social Community Site om onze lopende projecten te begeleiden en de mensen die in de activiteiten van het Volkstribunaal en de Vereniging Vrije Mens zijn geïnteresseerd te informeren en met elkaar te verbinden. Een inschrijving is noodzakelijk om de bescherming van de privacy van onze bezoekers te vergroten.

De communicatie tussen uw computer en onze server geschiedt over een beveiligde verbinding Hierdoor bestaat de kans dat u bij het betreden van de Community een melding voor de bevestiging van het opslaan van een veiligheidscertificaat krijgt. Na het opslaan van dit certificaat kan de verbinding tot stand worden gebracht.

 

http://germaansegeneeskunde.info

 

Dit is een site die ook door ons wordt beheerd. Ze verschaft informatie over de ontdekking van Dr. R.G. Hamer, samengevat in 5 Biologische Natuurwetten. Deze wetten omschrijven op natuurwetenschappelijke wijze het verloop van de biologische processen die wij ziekten, aandoeningen en karaktereigenschappen noemen.

Voor vragen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.